Maak je prinsessenjurk compleet met de leukste accessoires!

Een prinsessenjurk is natuurlijk niet compleet zonder de leukste accessoires. Daarmee kan jouw kleine droomprinses haar magische krachten nog beter gebruiken. We hebben de leukste kroontjes, schoentjes én prinsessen handschoenen alvast voor je op een rij gezet. Natuurlijk vertellen we je ook welke jurk daarbij hoort. Met wie gaat jouw dame naar het bal? 

Met deze accessoires wordt de jurk van jouw kleine prinsesje nog mooier

Er is natuurlijk niets leuker dan rondzwaaien met een toverstaf. Met één beweging betoveren ze vriend én vijand. En wat dacht je van handschoenen met strikjes en glitter steentjes? Een onmisbaar item voor elke prinses. Voor kleine Belle’s en Sneeuwwitjes, maar ook voor Elsa en Anna. Er zijn nog veel meer leuke accessoires waarmee je de verkleedjurk van jouw kleine meid nog leuker maakt. We hebben de allermooiste alvast voor je op een rij gezet: 

Prinsessen handschoenen in vrolijke kleurtjes

Welke prinses draagt er nou geen handschoenen? Het perfecte item om een verkleedpartij nog leuker te maken. In onze shop vind je heel veel verschillende handschoentjes. Met strikjes én in verschillende vrolijke kleurtjes. Natuurlijk passen ze perfect bij onze jurken. Zo draagt Belle gele handschoenen met parels en kun je een Frozen outfit compleet maken met blauwe of witte Elsa handschoentjes van satijn. Ze zijn leverbaar in 1 maat en passen altijd.

Juwelen voor een echte prinses

Jouw kleine dame voelt zich pas echt een prinses met een mooie juwelenset of ketting. Onze unicorn ketting mag bijvoorbeeld niet ontbreken bij een unicorn jurk. De hanger is ingezet met tal van kleurrijke steentjes. Oogverblindend mooi, net zoals jouw kleine eenhoorn. Deze ketting zit verpakt in een luxe opbergdoos. Dat maakt dit sieraad ook geschikt als cadeautje. Prinsesjes dragen natuurlijk ook armbanden, ringen en oorbellen. Met een prinses juwelenset en Assepoester jurk is ze klaar voor het bal. De set bestaat uit een ketting en armband met hanger, een glimmende ring en opvallende oorbellen.

Haarbanden met vlecht voor echt prinsessenhaar

Prinsessenhaar ruikt naar verse frambozen en glimt als ijskristal in het maanlicht. Daarom vind je in onze webshop een bijpassende haarband met vlecht voor elke prinses. Voor Elsa en Anna, maar ook voor Rapunzel en Ariël. Deze mooie haarbanden zijn voorzien van vlinders, kroontjes of schelpen. Ze zijn eenvoudig te bevestigen met een elastiekje of een haarband. Met deze haaraccessoires kan jouw prinses elke prins betoveren.

Prinsessen kroontjes

Echte prinsessen dragen kronen. Met een groot juweel of een prachtige ster. Liever een kroontje met parels? Ook daarmee maak je jouw verkleedjurk compleet. Deze tiara’s zijn leverbaar in de mooiste kleuren. Van paars en blauw tot aan zilver of goud. Deze kronen passen bij vrijwel iedere prinsessenjurk in onze shop. Zo laat je prinses Jasmine, Elena of Doornroosje stralen tot over haar oren. En omdat een prinses niet genoeg accessoires kan hebben, zijn onze kronen ook leverbaar met een bijpassende toverstaf. Te leuk!

Toverstafjes om te (be)toveren

Toveren of betoverd worden? Een magische kracht die alleen echte prinsessen bezitten. We hebben de leukste toverstafjes voor je geselecteerd. Met een ster, een magische diamant of een betoverde vlinder. Elke staf heeft zijn eigen unieke krachten. Hiermee maak je een Frozen prinsessenjurk compleet. Wie redt Arendelle anders van zijn besneeuwde toppen?

Magische prinsessen capes

Ook capes zijn accessoires die niet mogen ontbreken bij de mooiste jurkjes. Deze kleurrijke items laten jouw kleine dame zweven. Kies voor een magische Stardust cape met glitters of maak de outfit compleet met een Nightsky of Pixydust omslag. Echte prinsesjes zoals Anna, Doornroosje of Rapunzel dragen hun cape altijd en overal. De capes zijn vervaardigd uit lichte stof en hebben een perfect draagcomfort. Een onmisbaar prinsessen accessoire dus.

Schoentjes en prinsessen muiltjes

Bij een mooie prinsessenjurk horen leuke schoentjes. Hiermee kunnen ze namelijk uren dansen op het bal of de trappen van het koninklijke paleis betreden. Onze prachtige muiltjes zijn niet van glas, maar maken de Assepoester jurk van jouw dametje wel compleet. Deze schoenen met sleehak zijn voorzien van oogverblindende glitters en een chique riempje. Ze zijn leverbaar in maat 26 tot en met 30. Een perfecte combinatie bij Frozen prinsessenjurken, maar natuurlijk ook onmisbaar voor Rapunzel of Belle. Deze leuke muiltjes zijn verkrijgbaar in vrolijke kleurtjes zoals roze, blauw, paars, zilver en goud.

Prinsessen of verkleedjurk bestellen met accessoires

Of je nu kiest voor een Ariël prinsessenjurk, een unicorn outfit of een Anna verkleedjurk. Je maakt ze in onze shop eenvoudig compleet met de leukste items. Zoals een toverstafje en een kroon, een juwelenset of handschoenen. Bestellingen boven de € 50 verzenden we helemaal gratis. Doe je dat op werkdagen voor 16.00 uur? Dan pakken we jouw pakket direct in. Jouw prinsesje kan de volgende dag dus al beginnen met stralen en toveren.

Binnen de webshop van prinsessendroom.nl shop je altijd veilig. Wij zijn namelijk geregistreerd bij WebwinkelKeur. Dat betekent dat je jouw prinsessenjurk bestelt bij een betrouwbare aanbieder. Meld je je aan voor onze nieuwsbrief? Dan hoef je niets te missen van het laatste nieuws. Ook ontvang je gepersonaliseerde aanbiedingen voor jouw prinses.