Zwemmen als een zeemeermin: hoe doe je dat?

Droomt jouw prinsesje soms ook van leven als zeemeermin onder water? Met een zeemeermin staart is dat mogelijk. Deze sierlijke staarten toveren jouw kleintje om tot Ariël of andere zeemeermin prinsessen. Ze zwemmen in kristalheldere wateren en diepblauwe meren.

Zeemeerminnen hebben de zachtste haren en bewegen zich sierlijk voort. Wil jouw kleine zeemeermin haar staart ook laten schitteren in het zonlicht dat weerkaatst op het water? In deze blog vertellen we je precies hoe de knapste zeemeerminnen dat doen. Natuurlijk vind je in onze webshop ook de mooiste staarten voor kleine zeemeerminnen.

Leren zwemmen als De Kleine Zeemeermin met een staart

Hoewel jouw kleine meid lijkt op de perfecte combinatie tussen een prinses en zeemeermin, wil je natuurlijk wel dat ze net zo goed leert zwemmen als Ariël. Leren zwemmen als een zeemeermin mét een staart en monovin doe je bij een speciale zwemschool. Jouw kindje is dan vaak al in het bezit van zwemdiploma A en B. Gaat jouw kindje voor het eerst zwemmen met een zeemeerminstaart? Zorg er dan wel voor dat ze dat altijd onder begeleiding doet.

Natuurlijk kunnen ze ook thuis in bad voelen hoe het is om een zeemeerminnenstaart te dragen. De staarten van prinsessendroom.nl zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van rekbaar materiaal dat heel goed aansluit. De monovin is gemaakt van kunststof en voorzien van een neopreen hoes. Ze drogen lekker snel en hebben een betoverend design. Zoals bijvoorbeeld de zeemeermin staart Diva uit onze webshop of de Fantasy Tail.

Hoe kun je een staart het beste aantrekken?

Als je jouw kleine meid wilt verrassen met een mooie zeemeermin staart, wil je natuurlijk wel weten hoe je ze aan moet doen. Dat doe je het beste dichtbij de rand van het zwembad. Behalve Ariël hebben de meeste zeemeerminnen geen voeten of benen.

Door de staart zittend aan te trekken voorkom je ook beschadigingen. De monovin kun je heel eenvoudig in de rekbare staart plaatsen. Deze zijn namelijk voorzien van schoenen. Net zoals dit met flippers het geval is. Vervolgens stapt jouw kleintje via de staart in de monovin. Nu kun je de prachtige staart voorzichtig omhoog trekken tot net boven het bikini broekje.

En uittrekken? Hoe doe je dat veilig onder water?

Eigenlijk kunnen echte zeemeerminnen hun staart niet uitdoen. Voor jouw kleine meid is dit misschien wel handig. Veiligheid gaat immers voor alles. Het uittrekken van een staart is heel makkelijk. Je hoeft maar één voet los te trekken uit de schoenen. Vervolgens kun je deze voet gebruiken om de andere voet te bevrijden. Jouw kleine onderwater prinses zwemt zo eenvoudig uit haar staart. Op deze manier kun je de staart ook op het droge uittrekken.

Verjaardagsfeestje met zeemeerminnen thema?

Wat is er leuker dan zwemmen tijdens het verjaardagsfeestje van jouw kindje? Zwemmen met een zeemeerminnenstaart natuurlijk! Jouw jarige prinses kan haar cadeau direct uitproberen. Onderwater diva’s kunnen vaak ook gebruik maken van een leenstaart.

Informeer tijdig naar zwembaden die feestjes voor zeemeerminnen organiseren. Tegenwoordig zijn er steeds meer zwembaden die leuke zeemeermin kinderfeestjes organiseren. Dit kun je natuurlijk ook in eigen hand houden.

Zorg dan wel voor voldoende goede begeleiding in en rondom het water. Zijn er kleine prinsesjes die hun voetjes of staart liever droog houden? In onze webshop vind je ook de leukste zeemeermin jurken voor zeemeerminnen met benen. Deze Ariël verkleedkleding kun je ook compleet maken met de leukste accessoires. Zoals schoentjes en zeemeermin haaraccessoires., maar ook handschoenen, juwelen en kroontjes.

Bestaan zeemeerminnen echt? 3 leuke weetjes

Nu jouw kleintje precies weet hoe ze veilig moet leren zwemmen als Ariël met een Fairy of Galaxy Tail zeemeermin staart, voorzien we je graag van een aantal interessante weetjes die je misschien nog niet wist. Of zeemeerminnen echt bestaan? Die keuze is aan jou. 

  • Heel misschien heb jij wel eens een zeemeermin gezien. Wist je dat er ook zeemeermannen bestaan? Ze dragen een staart, maar hebben ook benen. Zoals Ariël dat eigenlijk niet kon, kan een zeemeerman dus wel leven tussen de mensen op het land. 
  • Wist je dat een aquamarijn edelsteen eigenlijk een verharde zeemeerminnen traan is? Ze boden bescherming tegen het kwaad. Dat is de reden waarom deze edelstenen vroeger altijd aan boord van een groot schip werden gevonden. 
  • De Kleine Zeemeermin of Ariël is bedacht door Hans Christian Andersen. Wist je dat Ariël haar eigen standbeeld heeft in Langelinie Kopenhagen? Zittend op een steen tuurt ze uit over de zee terwijl ze haar lokken van goud borstelt.

Zeemeerminstaart voor kinderen online bestellen

Bij prinsessendroom.nl vind je naast de mooiste prinsessenjurken ook de meest sierlijke zeemeermin staarten voor kinderen. Natuurlijk in verschillende aansprekende kleuren. Zoals onze Galaxy Tail of Diva’s Tail. Via de maattabel bepaal je eenvoudig welke maat staart jouw kleine Ariël nodig heeft. Onze zeemeermin staarten zijn geschikt voor kindjes van 6-12 jaar.

Twijfel je tussen twee maten? Kies dan de kleinste maat. De staart van jouw kleine prinses moet namelijk goed aansluiten voor het beste draagcomfort. Natuurlijk mag je de zeemeerminstaart ook binnen 14 dagen ruilen voor een grotere of kleinere staart. Bestel je boven een bedrag van € 50? Dan verzenden wij de staart helemaal gratis.