Nieuw schooljaar? De leukste schoolspullen voor échte prinsesjes


Het nieuwe schooljaar staat op het punt van beginnen. Een nieuwe periode vol met leermomenten, vriendjes én vriendinnetjes. Bij een nieuwe klas horen natuurlijk ook de leukste schoolspulletjes. Zoals vriendenboekjes, rugtassen én dagboeken. Zo kan jouw kleine avonturier elke bijzondere herinnering bewaren en koesteren.

Wat zijn de nieuwe trends in schoolspullen voor kinderen?

Schoolspullen voor kinderen én prinsessen mogen natuurlijk net even wat vrolijker en liever. Zo wordt leren pas echt een feestje. En de mooiste spullen horen natuurlijk ook in een unieke rugtas. Bijvoorbeeld met eenhoorns, patronen of andere te gekke prints. Deze handige tassen met oneindig veel opbergvakken, bieden genoeg ruimte voor andere schoolspullen. Zoals bijvoorbeeld vriendenboeken, kleurboeken en schoolfoto invulboeken.

Alle must have spulletjes om een nieuw schooljaar goed mee te beginnen 

Naast een drinkbeker en een broodtrommeltje, zijn er meer spulletjes die onmisbaar zijn voor een geslaagde start van een nieuw leerjaar. We hebben de musthaves op een rij gezet:

  • Vriendenboek: school is hartstikke leuk! Zeker als je na de vakantie nieuwe vriendjes kunt maken. Klasgenootjes leren kennen doet jouw kindje het beste met een Frozen vriendenboek. Fan van magische paarden?

Dan is een eenhoorn vriendenboek natuurlijk té leuk. Het boekje stelt ontzettend leuke vragen. Zoals het lievelingseten of de hobby van hun nieuwe vriendjes. Er is zelfs plaats voor foto’s én het delen van dierbare herinneringen.   

  • Dagboek: een nieuw schooljaar betekent ook heel veel nieuwe indrukken. In een prinsessen dagboek kan jouw kind elke gebeurtenis tot in de kleinste details beschrijven. Wat ging goed en wat kan beter? Ook dagboeken zijn onmisbare schoolspullen. En natuurlijk blijven alle notities én blije momentjes strikt geheim!

Tip! Wist je dat schrijven in een dagboek jouw kindje helpt om zijn of haar hoofdje leeg te maken na een dagje school? Door de gebeurtenissen op te schrijven, kunnen prikkels en emoties veel beter worden verwerkt. Dat voorkomt onnodig piekeren en onrustig slapen.

Sommige kindjes vinden schrijven niet zo leuk. Zeker niet wanneer ze al de hele dag taaloefeningen en rekensommen hebben opgeschreven. Zorg daarom voor een aantrekkelijk dagboek. Met prinsessen, paarden of eenhoorns. Ook vrolijke pennen of potloden horen daarbij. Dit zorgt vaak wel voor de juiste prikkel om hun gedachten op te schrijven.

  • Invulboek: een echt musthave item voor een nieuwe schooljaar is ongetwijfeld een invulboek voor klassenfoto’s. Deze prachtig vormgegeven boeken bieden plaats aan klassenfoto’s en pasfoto’s. Van het basisonderwijs tot aan de middelbare school.

Jouw kind kan invullen wat zijn of haar favoriete vak is of welke momenten extra bijzonder waren. Het invulboek is een feestje om bij te houden en vormt een mooie herinnering voor later.

  • Rugtas: schoolspullen voor het nieuwe schooljaar moeten natuurlijk ook op een makkelijke manier worden meegenomen. Een rugtas is daarom écht onmisbaar. Bijvoorbeeld voor het meenemen van boekjes, drinkbekers en andere spulletjes. Laat jouw kindje schitteren met een prachtige Milky Kiss rugtas.

Met eenhoorns, zoete donuts of een luipaard print. Onze rugtassen zijn voorzien verstelbare schouderbanden die ook nog eens heel zacht aanvoelen. Het rugpand is verstevigd zodat de tas bestand is tegen wilde avonturen.

  • Gymtas: weer naar school na de vakantie betekent ook lekker bewegen tijdens de gymles of zwemmen met de hele klas. En hoe neem je sportkleding of zwemspullen beter mee dan in een prachtige gymtas? Bijvoorbeeld met unicorns. Zo kunnen natte spulletjes ook handig apart worden gehouden in de rugtas.

Ook na schooltijd is het belangrijk om te kunnen ontspannen. Nieuwe dingen leren en vriendjes maken is namelijk best wel vermoeiend. Bijkomen van de dag doet jouw kindje het beste met de onderstaande spulletjes. Zo geef je elk nieuw schooljaar een vliegende start: 

  • Kleurboek: na een dag leren is het tijd om te ontspannen. Lekker thuis aan de keukentafel of op de kinderkamer. Creatief bezig zijn na school doet jouw kindje bijvoorbeeld met ons Unicorn Magic Color Kleurboek.

Daarmee kunnen ze schilderen zonder verf! Dit magische boek onthult de mooiste tekeningen door er met een nat penseel overheen te strijken. De kleurplaten kunnen ook nog eens worden uitgescheurd. Leuk voor in een vriendenboekje!

  • Prikblok: tekeningen inkleuren én uitprikken werkt super ontspannend voor jouw kindje. Laat ze lekker aan de slag gaan met een viltmatje, een prikker én de mooiste illustraties. Bijvoorbeeld met het eenhoorn of prinsessen prikblok.
  • Muziekdoos: muziekdoosjes hebben iets magisch. Ze herbergen de perfecte plekjes voor het bewaren van dierbare spulletjes. Bijvoorbeeld cadeautjes van vriendjes of klasgenoten. Geef jouw kleintje een Savanne muziekdoos of bewaar kostbare schatten in een prinses muziekdoosje. Prinsessen sieraden bewaar je in een prinsessen garderobekast met muziek én ontelbaar veel geheime vakjes en lades.

Er zijn zoveel hippe schoolspullen die deze nieuwe periode voor jouw kind nog leuker maken. Zoals dagboeken en vriendenboeken met prinsessen of unicorns. Want school hoeft niet alleen leerzaam te zijn, maar natuurlijk ook uitdagend, leuk en gezellig.  

Online leuke schoolspullen bestellen voor een nieuw schooljaar

Geïllustreerde en gedetailleerde schoolspullen zijn zoveel leuker dan saaie tassen, mappen en schriften. Ze dagen jouw kindje namelijk uit om lekker creatief bezig te zijn. Bijvoorbeeld met een vriendenboekje of het bijhouden van een dagboek. Dit draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van jouw kleintje, maar zorgt er ook voor dat ze sneller vriendjes maken en speciale momenten niet zomaar vergeten.

Online leuke schoolspullen bestellen doe je heel eenvoudig bij prinsessendroom.nl. Als lid van WebwinkelKeur koop je altijd veilig en vertrouwd. Geef je de door jou gewenste bestelling op werkdagen voor 16.00 uur aan ons door? Dan kan jouw kleintje morgen al naar school met de meest trendy schoolspulletjes. Bestellingen boven de € 50,00 verzenden we zelfs helemaal gratis. Zo staat niets een fantastisch schooljaar nog in de weg.